Mūsų kasdieniniame gyvenime internetas greitai sprogo. "Klasiokai" yra vienas iš populiariausių ir dažniausiai lankomų socialinių tinklų.

Jei

kaip uždaryti profilį klasės draugams
kiti socialiniai tinklai yra labiau siaurai orientuoti,pavyzdžiui, jie skaičiuojami daugiau jauniems žmonėms arba pažengusiems vartotojams, o "Odnoklassniki" - skirtingo amžiaus žmonės, skirtingi socialiniai statusai ir įregistruoti skirtingi lytiniai santykiai. Čia jie praleidžia daug laiko bendraujant su draugais, klasės draugais ar tolimais giminaičiais, taip pat naršydami nuotraukas, vaizdo įrašus, prisijungdami prie grupes, žaisdami žaidimus, išleidžiant įdomų laiką.

Neseniai registruotų numerių skaičiuspadidėja. Svetainę aplanko vyresnės kartos žmonės, kurie jau daug pasiekė gyvenime. Jie ieško savo klasiokas, seniai prarastų draugų, giminaičių, gyvenančių užsienyje. Tai puiki galimybė bendrauti tūkstančius kilometrų atstumu. Todėl "Odnoklassniki" profilio atidarymas yra rimtas žingsnis daugeliui vartotojų, galimybė bendrauti su tais brangiais žmonėmis. Narių sąrašas

uždaryti profilį klasės draugams
išdėstyti giminių ir giminaičių nuotraukas, šeimos video. Noriu tik draugų tai pamatyti. Todėl kyla klausimas, kaip uždaryti profilį "Odnoklassniki".

Svetainėje "Odnoklassniki" priimta įvertinti irkomentuoti nuotraukas. Žinoma, visi nori, kad reitingai būtų didžiausi, o komentarai yra tik teigiami. Bet taip atsitinka, kad ateis ir nepažįstamas žmogus, atliks blogą įvertinimą arba paliks neigiamą komentarą, kurio nenoriu matyti mano puslapyje. Bet kuris registruotas vartotojas gali aplankyti profilį. Žmonės yra skirtingi, tarp jų ir nėra labai išsilavinę. Tokius komentarus galite ignoruoti, bet vis tiek nemaloni. Siekiant apsaugoti naudotojus nuo tokio incidento, svetainių administratoriai pasiūlė paslaugą - uždarykite profilį "Odnoklassniki".

Iki šiol profilio uždarymo paslauga nėrayra nemokama. Norėdami tai padaryti, turite turėti pinigų savo sąskaitoje. Kaip uždaryti profilį "Klasiokai", galite sužinoti svetainėje. Uždarykite profilį - tai nereiškia, kad pašalinkite puslapį. Jis bus uždarytas

atviras profilis vienos klasės drauge
svetimšaliai, kuriuos nenorėtumėte matytikaip svečiai. Puslapyje gali patekti tik draugai. Todėl, norint aplankyti puslapį, žmogus turi susipažinti su jumis. Ir čia jūs turite teisę nuspręsti dėl savęs, priimti jį kaip draugą arba atmesti pasiūlymą.

Dabar apsvarstykite, kaip uždaryti profilį"Klasiokai". Po nuotrauka randame meniu eilutė "Keisti nustatymus". Tada pasirinkite "uždaryti profilį", tada pasirodys lentelė, nurodanti, kiek norite mokėti. Jei mokate ir patvirtina savo sprendimą, profilis uždarytas. Dabar jūs turite uždarytą profilį pašaliniams. Žmonės, kurie aplankys jūsų profilį, galės pamatyti tik pagrindinę nuotrauką ir perskaityti pagal ją komentarus. Galėsite pamatyti, kas aplankė jus, tik jei lankytojas palieka komentarą po pagrindine nuotrauka. Atlikę visus reikalavimus, kaip uždaryti profilį "Klasiokai", galite būti apsaugotas nuo nepageidaujamų svečių.

</ p>